• Collage Lucía en Aliz_zomerdoelen 2015

Zomerdoelen 2015 (+ closet sale!)

Terugblik doelen mei & juni 2015

Omdat ik het in mei te druk had met m’n lerarenopleiding en mijn interimopdracht als leerkracht Engels was er van de doelen die ik mezelf begin mei had opgelegd niet veel in huis gekomen. Ik nam ze dus nog een maandje mee. Hoe is het er ondertussen mee gesteld en wat zijn m’n nieuwe doelen? Lees mee!

1. Meer foto’s maken

Ik vind dat dit gelukt is! Ik heb de laatste weken absoluut meer foto’s gemaakt. Veel met m’n smartphone – getuige daarvan was mijn laatste Instagram-blogpost – maar ook enkele met m’n spiegelreflex. Bijvoorbeeld van een uitje naar de speeltuin met – zeg nu zelf – de meest fotogenieke zusjes die er maar zijn!

2. Elke dag dat het mooi weer is naar buiten gaan

Dit doel is gelukt in die zin dat ik elke dag zo’n kwartier moest wandelen van en naar de auto om naar m’n school te gaan. Maar ik weet dat dat een beetje valsspelen is. Gelukkig heb ik nu een hele zomer om zonlicht te absorberen!

3. Solliciteren, solliciteren, solliciteren

Oké, deze was dus eigenlijk wel al gelukt in mei aangezien ik dan de interimopdracht te pakken heb gekregen. Hopelijk heb ik in september evenveel geluk…

Zomerdoelen 2015

Deze keer maak ik geen maanddoelen, maar zomerdoelen.

 1. Eigen domeinnaam + nieuwe lay-out voor aMuse Rouge

Meteen de moeilijkste op de eerste plaats. Aangezien het achter-de-schermengedeelte van een blog niet mijn sterkste kant is, verwacht ik hier heel lang mee bezig te zijn. Ik heb er wel zin in! Zeg ik nu, tot ik het eerste HTML-probleem tegenkom.

2. Closet sale!

Je kan als vrouw blijkbaar tóch echt wel te veel kleding, schoenen en handtassen hebben. Wanneer je kasten te klein worden, weet je dat het tijd is om het probleem aan te pakken. Daarom verkoop ik een heel deel van m’n spullen aan là-àà-àààge prijsjes, en wel via deze Facebookgroep. Kom jij eens piepen?

3. 10.000 stappen per dag

Tijdens de zomervakantie hoop ik gemiddeld 10.000 stappen per dag te kunnen zetten! Mijn Jawbone Up is al besteld, nu nog een nieuwe smartphone waarmee de fancy shmancy stappensteller compatibel is. Ik moet er trouwens sowieso een nieuwe hebben, hoor. De mijne blokkeert constant. Ik ben nog nét niet zo gek om speciaal voor de Jawbone Up een nieuwe telefoon aan te schaffen.

Misschien vind je dit ook leuk!

1 Comment

  • comment-avatar
    Le petit requin 14 juli 2015 (11:14 am)

    Hehe, een nieuwe smartphone enkel voor die Jawbone Up zou er misschien inderdaad een beetje over zijn 🙂

    Leuk dat die eigen domeinnaam ook een doel is; ik ben heel benieuwd! Eén tip: als je naar wordpress.org overstapt en voor de import van je blogger-berichten werkt met Blogger Importer Extended, pas importeren wanneer je zeker bent dat alles mag overgezet worden! Ik dacht namelijk dat je nadien gewoon een tweede import kon doen van je nieuwst verschenen berichten (vanuit het idee: ik werk rustig achter de schermen aan de nieuwe blog, maar blijf ondertussen posten op mijn oude blog). Dat gaat dus niet… Met als gevolg dat ik door een oplossing te zoeken alles wat wél al geïmporteerd was ook heb verwijderd en nu helemaal niks meer heb. Er zal waarschijnlijk wel een oplossing voor bestaan, die ik ga zoeken als ik wat meer tijd heb. Maar bon, als je dat geprul kan vermijden, is het wel een pak praktischer 🙂

    En succes met het zomersolliciteren!