Wraps met aspergesla

Dit was voor ons het laatste aspergegerecht van dit seizoen. En weer eens eentje anders dan anders. Erg geschikt voor een warme zomerdag. Geniet er nog van!

Wraps met aspergesla

Aantal personen: 2

Wat heb je nodig?

  • 4 wraps
  • ½ pak (250 g) witte asperges
  • ½ komkommer
  • 200 g hesp
  • 3 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Peterselie, vers of diepvries
  • Peper & zout

Wat moet je doen?

  1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen in koud water.
  2. Schil de asperges en snijd ze in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Kook de aspergeplakjes beetgaar in 2 minuten. Laat ze daarna afkoelen.
  3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Snijd de hesp in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
  4. Meng de mayonaise en de Griekse yoghurt in een grote kom. Roer de asperges, komkommer, eieren en hesp eronder en werk af met (verse) peterselie, peper en zout.
  5. Verwarm de wraps in een pan. Schep er wat van de aspergesla op. Rol de wraps op en snijd ze doormidden.

Misschien vind je dit ook leuk!

1 Comment

  • comment-avatar
    Le petit requin 14 juli 2015 (10:57 am)

    Mmm, klinkt lekker.

    En tegelijk ook: boehoe voor dat korte aspergeseizoen, waardoor ik dit pas volgend jaar kan uittesten! 🙂