• weekmenu 25-26

Weekmenu 25-26: atypisch aMuse

Het is alweer tijd voor enkele hoogtepunten van wat ik de afgelopen twee weken zoal heb klaargemaakt. Misschien deel ik binnenkort weer elke week mijn weekmenu, maar voor nu vind ik het fijner op deze manier.

Ik besef trouwens net dat ik – heel atypisch voor mezelf – de laatste tijd bijzonder weinig pasta’s maak. Geen idee hoe dat komt. Pasta’s eet ik nog steeds het allerliefst en ik mis ze eigenlijk beetje.
Tijd om ze weer wat vaker op het menu te zetten dus! Ondertussen zie en lees je hieronder wat ik dan wel at.

Courgetti bolognaise met balletjes

Dit recept maakte ik speciaal voor Slim ConceptHeb jij weleens spaghetti van courgette gemaakt? Eet jij het liever warm of koud?

Couscoussalade met kip

Een couscoussalade geïnspireerd op het kookboek ‘Salade’ van Mindy Fox. Mijn review over het kookboek lees je hier. En het recept uit het kookboek en mijn aangepast recept vind je hier.

Pasta met paprika en prei

Met de overschot van de saus van dit gerecht (die nog steeds in de diepvries zat) maakte ik deze heel smaakvolle (maar niet zo fotogenieke) pasta.

Salade met meloen en ham

Een simpele salade voor mezelf. Wanneer mijn vriend niet thuis eet, maak ik vaak iets heel eenvoudigs voor mezelf. Ik maakte er meteen een nieuwe categorie van voor m’n blog: snelle en simpele recepten die je amper ‘recept’ kan noemen. Jullie reacties op deze salade maakten me trouwens heel blij!

Zalm-preiquiche

Een lekkere en ontzettend vullende quiche zonder room. Goedgekeurd door m’n vriend en schoonbroertje. Wat is jouw favoriete combinatie voor een quiche?

Bladerdeegpizza Caprese

Dit is eigenlijk ook zo’n receptje dat je amper zo kan noemen. Heel snel, heel lekker, maar helaas niet zo healthy. Nu ja, voor af en toe kan het best. Zeker als je er een gezonde salade bij eet.

Wat voor lekkers heb jij de afgelopen tijd zoal klaargemaakt?

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments