• Weekmenu 25-2015

Weekmenu 25 (2015): aMuse’s courgiatelle-tagliagette-dilemma

Geïnspireerd op dit recept van ‘Een lepeltje lekkers’ maakte ik deze week een zalig zomerse salade met courgettelinten. Later deze week deel ik ook mijn recept. Eerst nog beslissen op ik het courgiatellesalade of tagliagettesalade zal noemen. Of ik kan natuurlijk ook gewoon normaal doen en het gerecht salade van courgettelinten noemen. Decisions, decisions…

Wat vind jij de leukste naam?

Bruschetta (V)

De laatste tijd kook ik veel minder vaak veggie dan ik zou willen. Dit was de enige vegetarische dag van de week. Ik denk dat mijn ‘probleem’ is dat ik al zoveel verschillende veggie toppertjes heb gemaakt en gedeeld dat m’n inspiratie (hopelijk tijdelijk!) een beetje op is…

Wat is jouw favoriete vegetarische gerecht?

Salade van courgettelinten

Binnenkort op de blog, dus. Geweldig in zijn eenvoud, dit.

Goulash met rösti

3 Goulash met rösti

Mijn recept voor goulash vind je hier. Ik wilde eens rösti in het wafelijzer proberen te maken. Dat was helaas geen succes. Goed qua smaak, maar de patatjes en uitjes wilden jammer genoeg maar geen geheel vormen!

Sushipasta met tonijn

De smaak van sushi in een pasta, wat een heerlijkheid!

Pasta met asperges en kip

Ik had nog twee pakjes asperges in de diepvriezer liggen en ik wil die absoluut op hebben voor het juli is. Eentje verdween deze week dus al in onze buik. Variëren met asperges wordt steeds meer een uitdaging, aangezien er al zes aspergerecepten op m’n blog staan, maar het is toch weer mooi gelukt. Niet zo fotogeniek, maar wel super lekker, dit! Zal ik het recept bloggen?

PS: Gelukkige verjaardag, Haaike! Je hebt een goede dag uitgekozen, vandaag zou ook mijn liefste bolletje wol verjaren.

Misschien vind je dit ook leuk!

2 Comments

 • comment-avatar
  Le petit requin 30 juni 2015 (5:49 am)

  Oh, ik sta helemaal achter met blogs lezen, maar wat een leuke verrassing, die PS!! Zo lief dat je er aan gedacht hebt 🙂
  Nog een late gelukkige verjaardag ook aan Pamplemousse, ook al is ze er niet meer (op 12 augustus "vier" ik nog altijd een beetje de verjaardag van ons hondje, waar vier jaar geleden het ondenkbare mee gebeurde).

  En euhm, meer aspergerecepten zijn wat mij betreft altijd welkom 😉

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 1 juli 2015 (4:18 pm)

   Hihi, ik dacht het al wel met je eerste werkweek en al. Die datum kan ik ieder geval nooit vergeten. Vijf dagen na haar zeventiende verjaardag is ze gestorven. Deze periode is voor mij dus altijd een beetje emotioneel. 🙂