• 'L'

Weekmenu 20: ‘L’aMuse Rouge

IK HEB MET EEN AUTO GEREDEN! Oké, oké, Merlot en ik hebben ook lekker gegeten en zo, maar IK HEB MET EEN AUTO GEREDEN! Met een echte, hé. Voor de eerste keer in het verkeer. Wie mij in het echt kent, weet dat dit redelijk wereldschokkend is. Dus whatever else er deze week nog is gebeurd, ik zou het niet meer weten, want dit zal altijd de week zijn waarin ik VOOR HET EERST MET EEN AUTO IN HET VERKEER HEB GEREDEN!

And I rocked my ‘L’! Misschien was het beginnersgeluk of misschien ben ik gewoon een natuurtalent *ahem* maar het ging écht goed. Voor de eerste keer wel, hé. Ik ga hier nu niet overdrijven (al is het daarvoor misschien wel te laat). Uiteraard heb ik ook domme dingetjes gedaan. Maar geen van alle mogelijke rampscenario’s die ik op voorhand had bedacht, heb ik in het echt veroorzaakt. Iedereen leeft nog, en al die dingen. En zo, met alleen maar overlevenden, zit mijn eerste officiële rijles erop. Nog negen te gaan!

WEEK 20: ‘L’AMUSE ROUGE

  • Vrijdag 10 mei 2013: On verra (tomatensoep met ballekes + wrap Boursin)
  • Zaterdag 11 mei 2013: Parmigiana di Melanzane met buffelmozzarella >> Blijven eten bij Gourmand & Maure (erwtenpuree met kip)
  • Zondag 12 mei 2013: On verra >> Parmigiana di Melanzane met buffelmozzarella (veggie)
  • Maandag 13 mei 2013: Potjes Party (a.k.a. Tupperware): something quick (panini croques)
  • Dinsdag 14 mei 2013: AUTORIJDAG! Pasta met Griekse yoghurt, avocado, scampi’s en veel stress
  • Woensdag 15 mei 2013: Turkse pizza met zalm
  • Donderdag 16 mei 2013: Courgette carbonara

Long story short: alles was lekker. Kijk maar.

Parmigiana di Melanzane, blijft een favorietje van Merlot en mezelf. Deze keer niet met gewone mozzarella, maar wel met buffelmozzarella, en niet erin, maar wel erop. PS: Mijn mooie nieuwe en – très toepasselijk – auberginekleurige ovenschotel kreeg ik van Mer.

 

Pasta met Griekse
yoghurt, avocado en scampi’tjes.
De enige manier waarop dit nóg lekkerder was geweest, was zonder de stress voor het autorijden daarna.

 

Turkse pizza, is dat dan tizza?
Courgette Carbonara
PS: Heb ik al gezegd dat ik DEZE WEEK MET EEN AUTO HEB GEREDEN?

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments