Weekmenu 2: Diepvriespaniek

Whoops, twee keer veggie, één keer vis en één keer scampi’s. En dat terwijl ik eigenlijk een vleesinhaalbeweging had moeten doen na mijn diepvriespaniek van vorige donderdag…

***

Laat ik opnieuw beginnen.

Hoera, ik heb deze week gehakt en steaks uit de diepvries weggewerkt, en vorige week ook al rundertournedos! En niets daarvan was slecht geworden! Mijn paniek was dus een beetje overdreven. Mijn nieuwe, voor mij meer haalbare, strategie is om minstens twee keer per week vlees te maken, wat maakt dat ik geslaagd ben deze week. Met vlag en wimpel, with flying colours, al die dingen!

WEEK 2: DIEPVRIESPANIEK

  • Vrijdag 4 januari 2013: De beste spaghetti van de wereld
  • Zaterdag 5 januari 2013: Joepie, er is nog spaghetti over!
  • Zondag 6 januari 2013: Luxueuze paddenstoelenrisotto (met truffel en steak)
  • Maandag 7 januari 2013: Paddenstoelenpasta à la truffe
  • Dinsdag 8 januari 2013: Vitamientjesbom
  • Woensdag 9 januari 2013: Pestopasta Caprese
  • Donderdag 10 januari 2013: Broccolipuree met Italiaanse vis uit de oven

Ah, mijn spaghetti, de reden waarom ik nooit vegetariër zal worden…

En ehm, ik weet het, al die truffeldagen… Ze scheppen een beetje een verkeerd beeld. Dat is hier geen chichi-huis, hoor. Ik vond gewoon plots een potje truffelsalsa van Oil&Vinegar dat ik ooit eens had gekregen in de kast. En wanneer je dat opendoet, moet je dat opmaken, hé! Niet dat dat een straf was, hoor. Van hun truffelcrème ben ik niet zo’n fan, maar die truffelsalsa is lékker, joh, niet te doen! Al zit de kunst hem misschien ook wel in mijn goddelijke combinaties en geniale doseringen. Ahum.

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments