Verjaardagsfoto’s

Op 17 maart was ik jarig en gaf ik een soort van High Tea Party. Vandaag deel ik de foto’s van wat ik had gemaakt en heb gekregen. Omdat ik veel te hard van de dag heb genoten, heb ik tijdens het feestje domweg niet aan foto’s gedacht. Daarom heb ik er van de mensen enkel een paar die m’n schoonmoeder heeft gemaakt. Maar ik wil iedereen die er was bedanken om er te zijn en een superfijn cadeautje mee te brengen!

Een algemeen beeld van enkele vrienden en schoonfamilie.

Ongeveer alles wat ik had gemaakt, al stond er in de ijskast nog een plattekaastaart.

Merlot en ik. Happy happy! Niet onze meest charmante foto, maar dit is nu eenmaal hoe wij soms zijn.

Pestocupcakes. Met vrolijke vlaggetjes op!

Een hondje in ons huisje! Dit is Billie, het hondje van Pommes. Zij had op voorhand gevraagd of ze Billie mocht meebrengen. Uiterààrd mocht dat, heel graag zelfs!

Sandwiches met komkommer- en eiersla. En nog meer vlaggetjes!

Het meest schattige kindje dat bestaat.

Chocoladepuddingtiramisu met kokos en sinaasappellikeur.

Het mooiste kindje van de wereld met haar mama, en Merlot en zijn broertje Nankin die hen nadoen… Ofwel: geen commentaar.

Mueslitaart.

Merlot en een stralende Ecarlate.

Pakjes! Dit zijn allemaal dingen waarmee je een foodie heel blij maakt.

Nog meer pakjes! Alweer veel foodiestuff, maar ook enkele andere dingen. Zo kreeg ik van Ecarlate en Céladon de héle serie van Breaking Bad (zij zijn gewoon té lief!). Van Merlot kreeg ik onder andere het spelletje Machiavelli, losse thee die ruikt naar dessert (écht goddelijk!), en wat er in dat Swarovski-doosje zit, komt ook van hem, maar daar zie je zo meteen een detailfoto van. Het kookboek dat je ziet liggen, heet I ♥ groente. Daarvan komt volgende week een review op m’n blog!

Van mijn schoonmoeder Myrtille kreeg ik een bon voor een gelaatsverzorging bij Skin Concept. Zoals ik al heb verteld in een vorige blogpost, is mijn schoonmoeder onlangs begonnen met Slim Concept (afslankingsinstituut). Wel, zij doet dat in hetzelfde pand als waar een vriendin van haar al jaren een schoonheidsinstituut heeft: Skin Concept. (Zij heeft trouwens ook een Facebookpagina: klik!) Ik kijk er ontzettend naar uit. Ik heb nog nooit een gezichtsbehandeling gehad en weet dus niet wat ik kan verwachten, maar in mijn fantasie lijkt het alvast zalig!

Nog een cadeaubon! Van enkele vrienden kreeg ik een bon voor een make-upsessie bij Chabelle. Ook daarnaar kijk ik heel erg uit. Ik volg wel veel beautyblogs en ken dus vrij veel van make-up in theorie, maar om mezelf mooi op te maken, heb ik nog heel wat oefening nodig. Hopelijk krijg ik enkele praktische tips die ik makkelijk zelf kan toepassen. Het meisje achter Chabelle heeft trouwens ook prachtige rode haren, dus ik heb er vertrouwen in dat zij perfect weet wat mooi bij mij staat. Ook zij heeft een Facebookpagina: klik!) Ik kreeg ook al enkele producten mee als ‘voorproefje’ en ben nu al verliefd op de mascara in de groene kleur (vert bronze).

En dit is wat verstopt zat in het Swarovski-doosje. Mijn vriend Merlot heeft mij deze prachtige oorbelletjes cadeau gedaan, waarvan de kleur niet helemaal te vatten is op foto. Het zijn namelijk steentjes met een subtiele lila schijn, en een bronzen ‘hangertje’ (of hoe noem je dat gedeelte dat je in je oor steekt eigenlijk?). Ik heb gewoon de liefste vriend!

Hiermee sluit ik deze blogpost af. Dit kreeg ik van m’n schoonbroertje Nankin en zijn vriendinnetje Apo. Het is een t-shirt van Yoda. Ik vind het super (ik houd van Star Wars!), maar ik denk dat ik er toch maar een ‘slaap-t-shirt’ van ga maken…

Misschien vind je dit ook leuk!

1 Comment

  • comment-avatar
    Myriam 31 maart 2014 (10:12 am)

    De mueslitaart was super !!!