The happy list {2}

Gisteren was International Day of Happiness en het was voor mij persoonlijk ook echt een very happy day. Dat heeft alles te maken met dat ene voornemen. Je weet wel, dat mysterieuze waarover ik nog niets kan zeggen. Het perfecte moment voor een happy list, vind ik. Dit zijn enkele van de dingen die mij de afgelopen dagen blij maakten.

 1. Genieten van een superfijn dubbel verlengd verjaardagsweekend met alle mensen die ik graag zie.
 2. Verwend worden met veel te veel verjaardagscadeautjes. Sorry, zei ik ‘veel te veel’? Dat kan uiteraard nooit, maar je weet wel wat ik bedoel, hé.
 3. Mijn AMUSE-ketting! Mijn AMUSE-ketting! Mijn AMUSE-ketting! Geen idee waarover ik het heb? Dan moet je me volgen op Instagram!
 4. Een nieuwe hobby ontdekken in een kleurboek voor volwassenen. Ik realiseer me dat dit een beetje stom klinkt. Maar dat is het niet. Echt niet!
 5. Leuke nieuwe spulletjes vinden, onder andere het rokje op de foto.
 6. Vriendinnetjes die me enthousiast mailen dat ze receptjes van m’n blog hebben geprobeerd en die ook bij hen thuis onwijs lekker zijn bevonden.
 7. De levering van mijn veggie Smartmat-pakket.
 8. In het zonnetje van en naar m’n werk kunnen fietsen.
 9. Jullie, het aantal lezertjes dat maar blijft toenemen.
 10. Elke dag bloggen. Ik weet niet of jullie het al gemerkt hebben, maar ik ben al heel maart stiekem met een persoonlijke blog challenge bezig. Ik ben elke dag aan het bloggen, met uitzondering van zondag, en dat heeft op één of andere manier echt iets magisch!

Fijne vrijdag iedereen! Wat maakte jou deze week blij?

Misschien vind je dit ook leuk!

4 Comments

 • comment-avatar
  Annelies 21 maart 2014 (9:06 am)

  Maar je hebt dan ook een heel erg leuk blog dat goed geschreven is met fijne inhoud en een leuk design! Chapeau!

 • comment-avatar
  Alice 25 maart 2014 (10:34 am)

  Ik ben voor dagelijks bloggen. Ik lees hier veel te graag elke dag 🙂

  • comment-avatar
   Anoniem 25 maart 2014 (3:29 pm)

   O, da's één van de mooiste complimenten die je me kan geven, Alice! Ik doe m'n best! Ik ga bij jou trouwens ook heel graag lezen. Ben al héél benieuwd naar de kleine man in je buik! 🙂