• Outfit-all-that-glitters...

Outfit 1: all that glitters…

In mijn kast hangen zo veel kleren en ik houd zo ontzettend van shoppen dat ik net zo goed een fashionblog had kunnen beginnen. Nu, geen paniek als je hier voor de recepten komt, want een modeblog zal aMuse Rouge nooit worden. Ik houd niet zo van trends op de voet volgen, kan over kleren niet veel meer vertellen dan of ik ze al dan niet mooi vind en ik begrijp helemààl niet wat er op de catwalks gebeurt (moeten kledingstukken niet draagbaar zijn?). Maar ik wil wel iets doen met m’n liefde voor kleding. Af en toe een outfitpost lijkt me daarom een leuke middenweg. En zeg nu zelf, is er een betere outfit om daarmee te starten dan de eerste die je aanhad in een nieuw jaar?

Toen ik helemaal uitgedost voor het nieuwjaarsfeestje nog wat zat te lezen totdat we moesten vertrekken, bedacht ik  me dat het zonde zou zijn om geen gebruik te maken van het laatste licht van 2014 om mijn allereerste outfit voor de blog vast te leggen. Ik riep m’n lief en samen namen we snel wat foto’s in onze straat vooraleer de duisternis het naderen van 2015 zou aankondigen. De setting is dan ook niet de mooiste die onze stad te bieden heeft, en qua poses voor de camera heb ik ook nog veel te leren, maar over de outfit zelf ben ik wel helemaal tevreden. Normaal houd ik van kleur, maar deze keer besloot ik voor all black te gaan, met als eyecatcher een glinsterend gouden sjaal. En m’n rode haren natuurlijk, die fleuren al m’n outfits op!

Armband: Esprit | Botjes: Gabor | Cardigan: H&M | Horloge: Michael Kors | Kettinkje: Swarovski | Nagellak: Ciaté Boudoir en L’Oréal Scarlet Tinsel | Oorbellen: Twice as Nice | Panty’s: Veritas | Rok: Vero Moda | Sjaal: Gallery’s | Top: New Look

Vind jij het leuk om af en toe outfitsposts op aMuse Rouge te zien? En wat vind je van de outfit op zich? Zou jij het dragen of is het niet jouw stijl?

4 Comments

 • comment-avatar
  Griet 6 januari 2015 (9:11 am)

  mooi!

 • comment-avatar
  Le petit requin 9 januari 2015 (4:29 pm)

  Mooie outfit! Ik zou het dragen moest de rok langer zijn; mijn benen en billen zijn bijlange zo slank niet als die van jou, dus zo kort zou het er absoluut niet uitzien, zelfs niet met dikke zwarte kousen! 🙂
  En toch ook wel jaloers op jouw haar hoor! Ik ben best wel blij met het mijne, maar de kleur is veel te onopvallend om een "accessoire" te kunnen zijn.
  Wel grappig; ik zit ook te spelen met het idee van outfitposts, zij het dan vanuit een "eco-fairtrade" perspectief. Nu ik mij heb voorgenomen om mijn kleerkast ecologischer te maken, ben ik aan het overwegen om mee te doen met "Fair wear Friday" om zo te tonen wat al wel goed is en wat nog kan verbeterd worden.

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 13 januari 2015 (5:13 pm)

   Bedankt!

   Zeker doen, die outfitposts! Ik ben héél benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Heb al één gezien op je blog, samen met je vriend, maar die gaf niet zo heel veel prijs. 🙂

   Leuke insteek ook, van dat eco-fairtrade. Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik daar zelf eigenlijk helemaal nog niet heb bij stilgestaan. Dus ik kijk er zeker naar uit om iets bij te leren!