Listography 3: wishlist

Als geld geen rol zou spelen…

1. Jawbone UP24 in de kleur Onyx

Dit eerste item is nog vrij betaalbaar en gaat er binnenkort dus ook meer dan waarschijnlijk komen. De Jawbone UP24 is een soort armband die bijhoudt hoe je slaapt, beweegt en eet. De UP24 is constant verbonden met je smartphone en stuurt je updates over je voortgang. Wanneer ik hem echt heb, zal ik er meer over vertellen.

2. Mulberry Alexa

Vrouwen en handtassen… Wat is dat toch? Ik kan het zelf niet uitleggen, maar ook ik ontkom niet aan de lokroep van het leder. Ooit had ik een Alexa lookalike. Het was mijn favoriete handtas ooit.

Helaas ging ze stuk en heb ik tot nog toe nog geen vervanger gevonden waar ik evenveel van houd. Uiteraard zou de echte Alexa helemaal geweldig zijn, maar daarvoor moet ik toch eerst de Lotto winnen, vrees ik. Wanneer dat gebeurt, zou het ook nog een hele taak zijn om een kleur te kiezen: de Black Polished Buffalo with soft gold, de Evergreen & Black Silky Nappa of de Oak Polished Buffalo with soft gold.

3. Drukstoomoven (steamer) van Miele

Over het algemeen heb ik op vlak van kookgerief geen al te dure smaak. Potten van Ikea, pannen van Tefal… Dat moet hier absoluut geen Le Creuset zijn. Maar de steamer van Miele spreekt toch tot m’n verbeelding…

4. Skoda Fabia in de kleur Rosso Brunello

Ah, mijn droomautootje… Op zich absoluut niet duur voor een auto, maar ik hoop er toch eentje tweedehands op de kop te kunnen tikken. De kleur Rosso Brunello (mét een wit dakje!) is mijn favoriet, maar voor een goede occasie ben ik bereid een andere kleur te overwegen.

En wat staat op jouw wishlist als geld geen bezwaar zou vormen?

Misschien vind je dit ook leuk!

1 Comment