• Lentefavorieten 2015

Lentefavorieten 2015

Hoewel je het (hier althans) niet meteen zou zeggen als je naar buiten kijkt, is vandaag de zomer echt begonnen. Tijd dus om jullie en mijn favoriete blogposts van het vorige seizoen eens op een rij te zetten.

Jullie favorieten

 1. Een weekmenu voor u {1} – Een nieuwe reeks blogposts waarmee ik in april ben gestart. Ik deel zeven gerechten voor een gezond en gevarieerd weekmenu, compleet met boodschappenlijstjes erbij. De eerste blijft de populairste, maar ook de andere drie die ondertussen al online staan, worden goed gelezen. Joepie!
 2. Over dingen die vanzelfsprekend zijn – Deze persoonlijke (grappige) anekdote over m’n vriend viel blijkbaar goed in de smaak. Ik weet niet of hij daar even blij mee is als ik!
 3. Vitamine E-recept: avocadokoekjes – Het toppunt van gezond zondigen! O. Em. Gee! 4. 40 Foto’s Zonder Vlees #DZV2015 – Dagen Zonder Vlees lijkt al een eeuwigheid geleden. Ik sloot onze ‘Vasten’ af met een overzicht van alle veggie gerechtjes die hier de revue zijn gepaseerd.
 4. 10 Food Confessions Tag – Eén van de huidige populairste tags in foodblogland en één van de leukste om in te vullen!

Mijn aanraders

Omdat er deze keer niet zoveel receptjes tussen jullie favorieten staan, link ik zelf nog eens naar mijn favorieten van de afgelopen maanden. En dat zijn er zoveel dat er vijf kiezen echt niet makkelijk was.

 1. Penne met kip en druiven
 2. Bloemkool-pastasalade
 3. Pasta ‘kip curry’
 4. Wok met mangosaus
 5. Kip Domoda

 

Misschien vind je dit ook leuk!

2 Comments

 • comment-avatar
  xZEE 22 juni 2015 (10:02 am)

  Wat een fantastisch mooie foto Veronique! :-)))))