• wishlist kerstmis

Bomen met pakjes onder zijn de beste bomen #projectblogboek

Eén van de 120 opdrachten uit Het Blogboek luidt: ‘Deel je wishlist voor kerst/je verjaardag/de zomer.’ 

Aangezien we over tien dagen alweer naast de pakjesboom zitten, leek dit mij een ideaal moment om deze opdracht uit te voeren.

Ik zou nu kunnen verkondigen dat kerstcadeautjes maar een bijkomstigheid zijn, en dat het eigenlijk gaat om het samenzijn met de mensen die je graag ziet en bla-bla-bla. Maar de waarheid is: ik houd van pakjes! Ik word ontzettend blij van àlles waar een leuk papiertje en een schattig strikje om zit.

Nu, begrijp me niet verkeerd, natuurlijk gaat het voor mij óók om de mensen, maar die mensen zie je – normaal gezien – ook vaak gewoon tijdens het jaar. Zonder pakjes is Kerstmis dan toch toch gewoon eender-welke-dag? Pak je inpakpapier er dus maar bij en snijd het alvast op maat van deze dingen:

 1. Desperate Housewives seizoen 8
 2. Dexter seizoen 7
 3. Fitbit Flex in de kleur zwart (activiteitstracker)
 4. MP3-speler
 5. Hoofdtelefoon
 6. Waterfles met filter voor fruit, inhoud min. 1 l
 7. Crockpot slowcooker 2,4 l
 8. Smoothiemaker, vb. van Princess
 9. Bioscooptickets Kinepolis

Misschien vind je dit ook leuk!

4 Comments

 • comment-avatar
  Jody 16 december 2014 (12:57 pm)

  In de Action kun je nu superleuke smoothiemakers/blenders kopen voor maar €15! Je draait de blender eraf, zet er een andere dop op en hopla, je hebt een drankfles voor mee naar het werk/school te nemen.

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 22 december 2014 (4:41 pm)

   Bedankt voor de tip! Maar ik zal eerst afwachten of er toevallig geen smotthiemaker onder de kerstboom ligt. 😉

 • comment-avatar
  Hi-ke 17 december 2014 (9:49 pm)

  Haha, eigenlijk is dat wel waar, dat Kerstmis zonder pakjes ook maar gewoon een familiebijeenkomst gelijk een andere is 🙂
  Heb je een specifieke waterfles in gedachten? Ik heb er namelijk nog altijd geen gekocht, maar had er nooit bij stilgestaan om er eentje te nemen met een fruitfilter. Nu drink ik zelden water met een smaakje, maar als het niet teveel extra zou kosten (of met een filter die je elke x maand moet vervangen), dan is het misschien wel het overwegen waard!

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 22 december 2014 (4:42 pm)

   Ik heb er geen specifieke in gedachten, nee. Ik ben er zelf ook nog geen tegengekomen in de winkel, maar ik weet wel dat het bestaat. Is inderdaad een leuke extra. Hoeft niet altijd, maar wel fijn dat het kan. 🙂 Ik zal het je laten weten als ik zelf op een goede bots!