Indian summer faves

Tijdens de nazomer – die stiekem mooier was dan de zomer zelf en die nog altijd niet écht lijkt te willen opgeven – kwamen er 24 blogposts online. Eventjes wat minder dan je lange tijd van mij gewend was, en dat heeft alles te maken met hooi en een vork en zo. In mijn eerste blogpost na de blogstilte vertel ik er wat meer over. Over naar de orde van de dag! In deze blogpost deel ik jullie en mijn favoriete posts van september en oktober.

Jullie nazomer-favorietjes

  1. Zoete aardappelquiche
  2. Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd:pom-pom-pompoen!
  3. Yoghurtcake met appel
  4. Weekmenu 35-36: aMuse neemt afscheid van de zomer
  5. Pasta met kip in pittige tomatensaus

Goede keuze! Hier is mijn selectie.

Mijn nazomer-aanraders

  1. Libelle Lekker! foodbloggers-wedstrijd: dessert – de rauwe brownie, gezonde Snickers, maakt niet uit hoe je het wil noemen, het gaat om de smaak. En o, die smaak. Ik heb al heimwee als ik eraan terugdenk…
  2. Gezonde snack: appeltjes uit de oven – nog zo eentje uit de categorie ‘gezond snoepen’ en ook wel uit de categorie receptjes-die-geen-receptjes-zijn. Dit kan je zomaar maken tijdens de reclame tussen een film. En tegen de volgende reclame is het klaar.
  3. Pasta chili con carne met mango – Chili con carne. Oké. Maar chili con carne met mango… Yuhum! Dat doet echt iets, zo’n mango.
  4. 25 dingen die jullie niet over mij wisten #projectblogboek – Liefde voor Het blogboek. En voor persoonlijke posts. En lijstjes.
  5. BBQ kipsalade (no carbs!) – Oké, oké, het past niet meer écht bij het seizoen. Maar al deze lekkerheid zonder koolhydraten verdiende nog eens een plekje in de schijnwerpers!

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments