• Verjaardagscadeautjes-2013

I should so be Irish!

Ik heb rood haar en een gezicht vol zomersproetjes. Ik ken minstens even veel Engelse als Nederlandse woorden. Ik sta super met groen. Ik hou van Baileys. En St. Patrick’s Day is een feestdag speciaal voor mijn verjaardag.

Oké, oké, dat laatste is enkel zo in mijn verbeelding. Maar ondertussen heb ik jullie toch maar laten weten dat ik ben verjaard. En jarige meisjes krijgen pakjes!

Naast koken hou ik van tv-series en films. De dvd-box van Friends en de laatste film van de Twilight-reeks zijn leuke aanvullingen voor mijn collectie. En een Deautybox: wat een super concept. Ik bedoel: elke maand een cadeautje voor jezelf!

 

Keukenprinsessen krijgen… kookboeken!  En de meest schattige kommetjes. La Dolce Vita ademt de sfeer van het Italië van weleer. Met vintage foto’s en een roze fluwelen boeklintje. Slaatjes is het eerste kookboek van de dame achter deze superblogVeg! is een veggie kookboek van een man met een lange naam. En Jeruzalem… Heeft Ottolenghi nog meer woorden nodig in kookblogland? 

Dankjewel Rubis, Blanche & Artoo, Aniline & Cavès, Ecarlate & Céladon, Ettie & Mastic en Chianti.

Dankjewel Myrtille & Fandango, Maure & Gourmand en Nankin & Apo.

Van Merlot kreeg ik een Fossil-horloge.
Supermooi in beige en pastelblauw!

Dankjewel Merlot. <3 (Ook voor de mooie foto’s!)

I heart you all!

Misschien vind je dit ook leuk!

6 Comments

 • comment-avatar
  Merlot 31 maart 2013 (1:53 pm)

  <3

 • comment-avatar
  Ellen 31 maart 2013 (3:44 pm)

  Leuke cadeautjes! Matthias kreeg op 17 maart ook een fossil horloge, what are the odds!? 🙂

  Veel plezier ermee!

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 31 maart 2013 (5:45 pm)

   Dat is inderdaad een vreemd toeval. Van welk jaar is Matthias?

   Bedankt voor de reactie trouwens! Ik verschiet er telkens van als ik merk dat mensen mijn blog ook echt lezen. Maar op een leuke manier, hoor! 🙂

 • comment-avatar
  kobaltblauw 1 april 2013 (5:28 pm)

  Happy bdayyy! Ook al ben ik te laat …