En het begon met roze cava

Soms is een nieuwe dag niet gewoon een nieuwe dag, maar de eerste dag van een nieuw hoofdstuk.

Op een dag werd ik wakker en besloot ik om niet langer genoegen te nemen met gewoon oké als beste optie. Ik wilde waanzinnig gelukkig zijn, elke dag ten volle leven, een uitlaatklep vinden voor de passie die ik in mij voel branden. Ik wist niet helemaal hoe ik dat moest doen, maar ik wist wel hoe ik dat helemaal niet moest doen: door op mijn job te blijven. Mijn job is iets wat ik wilde veranderen, wat ik kon veranderen, wat ik heb veranderd.

Het is eng want ik kan net de stomste beslissing van mijn leven hebben genomen. Maar het is spannend want ik kan net de beste beslissing van mijn leven hebben genomen. Welke van de twee het zal worden, hangt zowel van mezelf als van het lot af. De bladzijden die ik zelf kan schrijven, ga ik zoveel mogelijk vullen met positiviteit. En de rest, dat lees leef ik gaandeweg wel in mijn gloednieuwe hoofdstuk.

Ik neem mijn paraplu mee, maar ik verwacht zonneschijn. Hoe kan ik ook anders dan er vertrouwen in hebben? Ik bedoel, het begon met roze cava.

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments