• Canon-100D_doelen mei 2015

Doelen mei 2015

Terugblik doelen april 2015

1. Minstens vier blogposts per week

Met vijftien blogposts op vier weken tijd, heb ik dit voornemen nét niet gehaald. Ik heb wel een beetje een excuus: de laatste week van april had ik een serieuze keelontsteking, compleet met hoofdpijn en gebrek aan eetlust erbij. Ik had al mijn energie dan ook nodig voor mijn stagelessen.

Nieuwe doelen mei 2015

1. Meer foto’s maken

Ik maak doorgaans enkel foto’s van mijn gerechtjes. Zonde! Er is zoveel moois dat kan worden vastgelegd. Zeker wanneer je elke dag naar buiten gaat…

2. Elke dag dat het mooi weer is naar buiten gaan

En dat is meteen mijn tweede voornemen. Ik heb de neiging om me hele dagen binnen op te sluiten en voor school te werken, anders voel ik me schuldig. Maar omdat ik ondertussen echt zó goed op schema lig dat het ondenkbaar is geworden dat ik niet alles op tijd afkrijg, heb ik besloten dat ik van mezelf naar buiten MOET wanneer het goed weer is. Zonnevitamientjes zijn immers ook belangrijk!

3. Solliciteren, solliciteren, solliciteren

Hopelijk vind ik in de loop van mei, juni nog een interim als leerkracht om wat extra ervaring op te doen. En anders is ’t al voor september, hé. In ieder geval: deze maand is het de bedoeling dat alle scholen in de buurt mijn cv in hun postvak vinden.

Zo, ik denk dat drie voornemens wel volstaan voor deze maand. Zeker als je je bedenkt dat ik ook nog wel wat schooltaken af te maken heb. Hoe ziet jouw meimaand eruit?

Misschien vind je dit ook leuk!

5 Comments

 • comment-avatar
  lien 4 mei 2015 (11:01 am)

  In middelbare scholen mogen er in juni normaal gezien geen interimleerkrachten meer aangenomen worden. (voor het geval je dit niet wist en je in juni van niemand iets moest horen)

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 4 mei 2015 (11:13 am)

   Ja, dat weet ik. Maar je mag toch wel in juni lesgeven als interim als je in mei al wordt aangenomen, hé? Achja, het is sowieso afwachten… 🙂

  • comment-avatar
   lien 5 mei 2015 (6:43 pm)

   Jaja dat mag. Je moet gewoon in mei aangenomen worden. Is idd afwachten en soms gewoon een beetje geluk hebben.

 • comment-avatar
  Le petit requin 4 mei 2015 (9:19 pm)

  1 & 2 zijn leuke voornemens! Drie ook wel, maar dat is vooral spannend, denk ik 🙂 Veel succes ermee alleszins, ik duim dat het vlot gaat!

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 5 mei 2015 (11:38 am)

   Ik heb het gejinxt, denk ik… Gietende regen vandaag. 🙁 Maar ik ben zelfs toch al naar buiten geweest! (Omdat ik naar de winkel moest.)