Currently {2014/5}

Een ‘Currently’ in vakantiestemming!

Dank aan m’n liefje voor de mooie afbeelding!
 

Looking forward to: vakantie! Morgen vertrekken we naar het Gardameer in Italië en ik kijk er zó naar uit! Het jaar dat ik achter de rug heb is er zo eentje dat je echt doet smachten naar een zorgeloze vakantie. Eigenlijk zijn meerdere vakanties per jaar geen overbodige luxe… Voorlopig zit dat er voor ons nog niet in, maar ik hoop dat dat ooit wel het geval zal zijn. Ik wil nog heel veel plekken zien!

Enjoying: m’n laatste havermoutontbijtjes. Nu ja, voor eventjes dan. Dat is denk ik het enige wat ik jammer vind op reis: dat ik ’s ochtends onvermijdelijk veel meer calorieën binnenkrijg dan thuis. Natuurlijk staat er ook meestal fruit en yoghurt, maar daarmee is mijn maag gewoon niet genoeg gevuld. En dan staan die pistoletjes, croissantjes en koffiekoekjes daar altijd heel luid mijn naam te roepen… They always trick me!

Thinking about: wat ik allemaal wil doen in Italië. Genieten van gelato op een zonovergoten dag, de stadjes rond het Gardameer verkennen, minstens één boek verslinden in de zon, mijn gloednieuwe tankini gebruiken, shoppen in winkels die je in België niet vindt…

Testing: i-Lipo. Je weet wel, die laser die je doet afslanken. (Geen idee waarover ik het heb? Klik of klik!) Na m’n vakantie ga ik waarschijnlijk nog eventjes verder testen en dan een review schrijven. Voor nu kan ik al verklappen dat ik alvast enkele centimeters smaller op reis vertrek.

Finishing: de blogposts die tijdens m’n vakantie online zullen komen. In plaats van vijf publiceer ik eventjes ‘maar’ drie blogposts per week. Doordat ik veel langer dan verwacht heb moeten werken op m’n interimjob, heb ik niet genoeg vrije tijd gehad om evenveel te schrijven als ik normaal zou hebben gedaan.

Reading: De 50/50-moorden van Steve Mosby. Ik hoop dat ik heb uit heb voor morgen, zodat ik een ‘vers’ boek kan meenemen op vakantie.

Heeft nog iemand dit? Dat je liefst een nieuw boek meeneemt op vakantie dan een boek waar je al in bezig bent?

Deciding: over dat ‘verse’ boek gesproken, ik ben op dit moment aan het nadenken welk(e) boek(en) ik zou meenemen. Een hele belangrijke beslissing, vind ik. Stel dat het boek dat je meeneemt er zo eentje is waarbij je maar niet in het verhaal lijkt te kunnen komen… Vreselijk! Gelukkig spelen kilo’s deze keer geen rol omdat we met de auto gaan. Ik kan er dus gerust meerdere meenemen.

Aanraders, iemand? Ik ga er vandaag kopen!

Misschien vind je dit ook leuk!

2 Comments

 • comment-avatar
  Kookalicious 18 juli 2014 (8:27 am)

  Eerlijk ik neem altijd een boek of vier mee op vakantie. Ze zijn nooit uit, maar ik heb graag keuze 🙂
  Wij gaan trouwens meerdere keren per jaar op vakantie…. dit jaar niet vanwege de mini. En dat doet pijn niet normaal!

 • comment-avatar
  aMuse Rouge 5 augustus 2014 (4:25 pm)

  Normaal gezien lukt dat bij mij niet. Ik heb sowieso al moeite om me aan de kilo's te houden. Dit jaar had ik gelukkig drie boeken mee, want ik heb ze bijna allemaal uitgelezen (in het laatste boek moest ik nog enkele bladzijden).

  Ik snap wel dat het pijn doet om niet op vakantie te kunnen (vroeger ging ik nooit weg, mijn eerste reis dateert uit 2010) maar je hebt iets moois gekregen als troost, hé? 🙂 En binnenkort met z'n drietjes op reis, lijkt me ook wel leuk! 🙂