Currently {2014/4}

Making me happy: Het zonnetje, zomerkleedjes, zonnecrème… Ik hoop dat het warme weer een hele zomer lang in ons land blijft! Te warm bestaat voor mij niet.

Craving: Kersensnoepjes. Zo van die gesuikerde met een blaadje eraan. Er gaan maanden voorbij waarin ik geen snoepjes eet en dan plots moét ik er hebben, en dan liefst die kersjes.

Enjoying: M’n nieuwe tijdelijke job. Ik doe een maand interimwerk bij een bedrijf in Kontich. De collega’s zijn ontzettend vriendelijk en de sfeer is top, en ik merk elke dag hoe belangrijk dat is voor de motivatie. Hoewel het werk op zich vrij inspiratieloos is, ga ik toch elke ochtend zonder tegenzin de deur uit. Ook leuk is dat ik op deze manier extra veel oefening kan meepikken op het gebied van autorijden. Mijn rij-examen zal bovendien in Kontich doorgaan, dus het is mooi meegenomen dat ik het dorp nu al een beetje leer kennen.

Loving: M’n luipaardbroek! Ik wilde er al een tijd eentje, maar vond nooit dé perfecte print. Tot ik deze tegenkwam, in een winkel waar ik eigenlijk nooit kom.

Looking forward to: Het derde seizoen van Game of Thrones. Mijn vriend en ik volgen het braafjes op tv. Daardoor zitten wij momenteel nog steeds aan het eind van seizoen twee terwijl de spoilers van het vierde seizoen ons om de oren vliegen. Nu hebben we eindelijk de dvd-box van het derde seizoen kunnen lenen, waardoor we aan een kleine inhaalbeweging kunnen beginnen.

Wanting: Deze desert  boots van Clarks. En neen, het feit dat je met dit weer eigenlijk open schoentjes hoort te dragen, maakt mij niks uit.

Excited about: De hele stapel boeken die nog op me ligt te wachten. Ik hoop in juli en augustus veel vakantie te kunnen nemen, zodat ik naar hartenlust boeken kan verslinden in de zon!

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments