Currently {2014/3}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

 •  Listening to/addicted to: A Whiter Shade of Pale.

Het origineel van Procul Harum blijft natuurlijk favoriet, al ben ik de laatste tijd verslaafd aan deze versie…

 • Feeling thankful for: Fijne vriendinnetjes.

Tegenslagen en slechte momenten horen er helaas voor iedereen bij. De laatste tijd was het mijn beurt om er enkele te verwerken. Niet leuk, maar tegelijkertijd waardeer ik op zo’n momenten extra wat of wie me wel blij maakt. In de eerste plaats natuurlijk m’n lieve vriend Merlot, maar ik besef ook steeds meer hoe belangrijk enkele echt goede vriend(inn)en wel zijn. Ik heb maandelijks enkele avondjes met verschillende vriendinnetjes die ik niet meer zou willen missen. Het vreemde is dat ik enkele van die meisjes zelfs nog helemaal niet zo lang ken. Met sommige mensen heb je gewoon meteen een klik, en ik heb het geluk gehad er de laatste tijd zo enkele te leren kennen. Hoe slecht ik me op voorhand ook voel, ik kom altijd sprankelend en vol energie terug van een ladies’ night.

 • Loving: M’n ‘aMuse Rouge’-ketting!

Oké, ik weet het, ik had al een ‘aMuse’-ketting (van de H&M), maar daar hadden ze geen tweede exemplaar van, waardoor ik geen U en E meer had om ‘Rouge’ te vormen. Plots kwam ik een gelijkaardige ketting tegen bij Accessorize. Sommige letters zaten daar meermaals bij, waaronder de E en de U, joepie! Wat ik niet begrijp, is waarom ze elk lettertje niet gewoon apart verkopen zodat je enkel kan meenemen wat je nodig hebt. Nu zit ik met enkele delen van het alfabet op overschot…

 • Reading: Divergent.

Op een tweetal weekjes tijd heb ik er de hele Hongerspelen-trilogie doorgejaagd. Om een zwart gat te vermijden, ben ik meteen daarna in de Divergent-reeks gedoken. Momenteel ben ik nog bezig in het eerste boek: Inwijding. Ik vind het nog moeilijk om te zeggen welke van de twee reeksen ik verkies. Divergent blijkt in elk geval een goede opvulling van de leegte na de Hongerspelen.

 • Learning about: Vitamientjes.

Voor een reeksje blogposts. Ook handig meegenomen dat het past binnen m’n studie tot  gewichtsconsulente.

 • Playing with: M’n nieuwe fototoestel.

Onlangs kocht ik m’n allereerste spiegelreflexcamera: de Canon 100D met 50 mm f/1.8 lens (plastic magic!). Ik ben verliefd! Momenteel ben ik druk aan het lezen over fotografie, zodat ik (hopelijk) steeds mooiere foto’s kan gaan maken voor mijn blog.

 • Thinking about: Andere soorten blogposts.

Koken is absoluut mijn grootste passie. Maar daarnaast zijn er uiteraard nog dingen waarmee ik bezig ben en waarvan ik houd. Ik ben aan het nadenken of ik op mijn blog ook over andere onderwerpen zou schrijven – zoals mode, make-up & verzorging, boeken, films, series – of dat het dan een beetje een wirwar zou worden… Jouw mening is meer dan welkom in de commentaar. Zou jij graag ook over andere dingen dankoken lezen op mijn blog? En waarover dan?

Misschien vind je dit ook leuk!

2 Comments

 • comment-avatar
  Nina 24 april 2014 (10:14 am)

  Voor mij mogen alle opgenoemde onderwerpen er zeker bijkomen, en de informatie over voeding die je in je opleiding leert zou ik ook graag lezen!

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 29 april 2014 (5:29 pm)

   Dankjewel voor je antwoord. 🙂 Wordt voor gezorgd!