Currently {2014/2}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

Looking forward to: Mijn verjaardagsfeestje op zondag en de levering van het Smartmat-pakket op maandag (mijn eigenlijke verjaardag). Over beide schrijf ik nadien nog een aparte blogpost.

Loving: M’n nieuwe botjes! Ze kwamen eerder deze maand al voorbij in m’n Instagram Instants. Ik heb er bijna mijn bus door gemist (omdat ik de tijd uit het oog was verloren terwijl ik ze aan het kopen was), maar ze zijn het meer dan waard. Als het mooie lenteweer aanhoudt, moet ik ze binnenkort wel opbergen tot volgende herfst, vrees ik. Ze zijn aan de binnenkant afgewerkt met een pelsje…

Making me happy: De Happy Challenge! Ik merk dat ik elke week uitkijk naar wanneer de nieuwe opdracht online komt. Heb jij al mijn vorige Happy Challenge-blogposts al gelezen?

Eating: All kinds of veggie! Omwille van de Dagen Zonder Vlees. En jij?

Thinking about: Slim Concept-receptjes. Echte dieetreceptjes (zonder koolhydraten, vetstoffen…) vind ik best moeilijk om te bedenken, maar ik vind het een leuke uitdaging! Houd m’n blog in de gaten, want ik ga proberen er regelmatig eentje te posten.

Reading: Harry Potter en de Relieken van de Dood. Het laatste boek alweer. Hoewel ik ze allemaal al talloze keren heb gelezen, ga ik Harry Potter toch weer missen. Al kijk ik er ook wel een beetje naar uit om in een nieuw boek te beginnen, eentje dat ik nog niet heb gelezen. Na Harry Potter begin ik eindelijk aan de trilogie van De Hongerspelen. Ik heb speciaal de films nog niet gezien omdat ik eerst de boeken wil lezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het verhaal, want heb er alleen nog maar goede dingen over gehoord.

Laughing about: Die keer dat ik ging slapen aan ‘mijn’ kant van het bed en – helemaal gedesoriënteerd – wakker werd aan mijn liefje’s kant. Seriously, what happened there?

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments