Currently {2014/1}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

Addicted to: Pure chocolade. Als kind lustte ik  alleen witte chocolade, maar eigenlijk ook niet graag. Ik hield over het algemeen niet van zoet. Taart, gebakjes, cake, koffiekoeken… ik at dat letterlijk nooit. Als in: never, jamais. Ongeveer een jaar geleden zijn mijn smaakpapillen echter volledig van gedacht veranderd. Ik hou nu van zoet! Ik geef er niet vaak aan toe, want ik wil nog in al mijn kleren passen, maar het kost mij wel ontzettend veel moeite om er telkens aan te weerstaan. Nog niet zolang geleden ontdekte ik de smaak van koffiekoeken (ja, echt), at ik voor het eerst een eclairtje en ontdekte ik hoe lekker rijsttaart is. En sinds enkele weken blijk ik ook van pure chocolade te houden. Aangezien er veel ergere dingen bestaan dan dat, geef ik aan die laatste craving tegenwoordig regelmatig toe. Maar ik zorg er wel voor dat ik er 100% van geniet! (Ik moet aan m’n voornemens denken, hé.)

Trying: Om terug in een werkritme te komen. Mijn bijna-drie-weken vakantie zijn voorbijgevlógen, en nu moet ik het terug gewoon zien te worden om vroeg op te staan en een hele dag te gaan werken. Het was veel makkelijker om te wennen aan mijn vakantieritme van uitslapen, lezen, bloggen en koken.

Wishing: Dat iedereen van zijn hobby zijn beroep zou kunnen maken. Het is zo jammer dat dit maar een handvol mensen gegeven is.

Loving: De kerstcadeautjes die ik van Merlot heb gekregen. Ik had voorspeld dat in dat kleine blauwe zakje van Swarovski iets fonkelends zou zitten. Wist ik veel dat het drie fonkelende dingetjes zouden zijn! Een gouden kettinkje en twee hangertjes, eentje in de vorm van een cupcake en eentje van een visje. Daarnaast kreeg ik van hem ook nog een roségouden paar oorbellen. I heart.

Merlots kerstcadeautjes voor mij.
Looking forward to: The Hobbit: The Desolation of Smaug. Nu Merlot’s examens gedaan zijn, kunnen we hopelijk heel snel eindelijk gaan kijken. Ik ben een echte Tolkien-fan en heb al ontzettend veel goede commentaren over deze film gehoord. Ik zou vooral moeten letten op een scène met watertonnen…

Working on: Mijn conditie. Eén van m’n voornemens was om aan lichaamsbeweging te doen. Een yogamatje heb ik jammer genoeg nog niet, maar Merlots roeitrainer kan ik wel al gebruiken. Ik vind het (nog) niet zo leuk om te doen, maar er zijn veel ergere dingen. Bovendien duurt het letterlijk een kwartiertje per dag. En achteraf ben ik telkens blij dat ik het heb gedaan. Ik hoop dat ik het kan blijven volhouden en vooral dat ik het na een tijdje echt leuk ga beginnen vinden.

Fearing: Winter. Het is de afgelopen weken veel te zacht geweest voor de tijd van het jaar. Ik vertrouw het voor geen haar.

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments