Currently {2013/4}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

Wishing: Dat de tijd trager zou gaan! Er is al een hele week van mijn vakantie voorbij en ik snap echt niet hoe dat kan. Het lijkt alsof iemand op voortspoelen heeft geduwd en de tijd nu minstens dubbel zo snel gaat. Ik zing elke dag een zelf verzonnen ‘het is vakantie!’-liedje (dat trouwens ook elke dag anders klinkt) gewoon om er eventjes bij stil te staan dat het echt vakantie is en dat ik moet genieten van alles, want dat het zó voorbij is.

Wondering: Wat er in dat schattige blauwe zakje zit dat Merlot voor mij onder de kerstboom heeft gezet. Ik wed iets sprankelend!

Bomen met pakjes onder zijn de beste bomen!

Reading: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban. Ik ga nog heel wat mogen lezen om ze allemaal uit te krijgen tijdens mijn vakantie!

Discovering: De site goodreads.com. Ik leerde de  site kennen via vriendinnetje Lyra. Je kan er boeken leren kennen, leesgerelateerde doelstellingen maken (bijvoorbeeld: in 2014 wil ik minstens 30 boeken lezen), volgen wat vrienden momenteel aan het lezen zijn… Eén van de stappen wanneer je een profiel aanmaakt, is dat je 20 boeken moet ‘raten’. Ik zat net aan 17 toen m’n laptop iets raars deed en ik helemaal opnieuw moest beginnen. Toen heb ik het eventjes opgegeven, waardoor ik zelf nog steeds geen profiel heb, maar er wordt aan gewerkt!

Wanting: De hele wereld. Als grote muursticker. Mooi om naar te kijken én leuk om van te leren.

Ik wil de wereld in mijn woonkamer.

Feeling: Een beetje ziek. Net iets voor mij om nooit ziek te worden behalve tijdens mijn vakantie. Al is het wel een beetje karma, want ik zit altijd luid te verkondigen dat ik eens ziek wil zijn. Zo echt ‘rillend onder een dekentje met een warme tas thee en een goede film’-ziek, waardoor je minstens een week mag thuisblijven. Ach ja, ik zal maar blij zijn dat het dan met kerst waarschijnlijk over is.

Watching: Films die al een tijdje op de  Digicorder stonden. Bijvoorbeeld Black Swan, Revolutionary Road en Zwartboek. De eerste en de laatste vond ik echt heel goed, de tweede echt heel  saai. In Titanic waren Leonardo DiCaprio en Kate Winslet veel liever voor elkaar! Het geeft me altijd een soort van innerlijke rust wanneer de Digibox een beetje leger raakt. Begrijpt iemand wat ik bedoel?

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments