Currently {2013/2}

Currently, omdat sommige dingen volgens mij niet bedoeld zijn om te worden vertaald.

(De inspiratie komt van haar.)

  • Planning: Mijn blogposts. Ik probeer sinds kort een beetje een ‘blogschema’ te volgen. De laatste weken probeer ik minstens 3 keer per week iets te posten (op maandag, woensdag en vrijdag) en mijn posts zo afwisselend mogelijk te maken. Ik hou van structuur en vind het daarom zo leuk dat tijdens de eindejaarsperiode weer overal agendaatjes te koop zijn. Zo kan ik een gloednieuw exemplaar zoeken speciaal voor m’n blog (ik hou van agenda’s!). Dan kan ik m’n blogposts nog beter plannen en vooruit schrijven. Wanneer je zoals ik voltijds werkt naast je blog, maar die blog toch graag wil uitbouwen, is een blogschema volgens mij een noodzaak. 3 posts per week is het huidige streefdoel, maar hopelijk kunnen dat er op termijn nog veel meer worden! Tips voor leuke agenda’s zijn meer dan welkom in de commentaar.
  • Loving: Mijn nieuwe nagellak. Ik wil al heel lang een soort zwartrode kleur, zoiets als Rouge Noir van Chanel. Maar ik kan echt geen € 25 ruilen voor 1 flesje nagellak. Ik was dan ook heel blij toen ik onlangs in het Kruidvat dit flesje nagellak van Maybelline tegenkwam. De kleur heet Burgundy Kiss en is wat mij betreft perfect voor het najaar.

  • Reading: Nankins thesis. Op zoek naar typ- en andere foutjes. Wanneer je zo’n lieve schoonbroer als ik hebt, moet je af en toe eens iets terugdoen, hé!
  • Addicted to: Pindakaas! Zopas ‘ontdekt’. Ik kende het natuurlijk al wel, maar had het nog nooit gegeten. Misschien schrikte het woord ‘kaas’ me een beetje af? Het Engelse peanut butter lijkt een veel toepasselijkere naam. Nu ja, enkele weken geleden nam ik het dan toch een keertje mee uit de winkel en inmiddels ben ik verslaafd. Tot nu toe vind ik pindakaas het lekkerst op een rijstwafel (die een tikje zout smaakt) met plakjes banaan en wat kaneel. De laatste maand moet Merlot meestal elk weekend werken, en op die dagen zijn rijstwafels met pindakaas en banaan mijn standaard lunch geworden.
  • Excited about: Onze nieuwe boekenkast. Samen hebben Merlot en ik tientàllen boeken, maar na bijna 2 jaar samenwonen eigenlijk nog steeds geen boekenkast. Onze boeken liggen overal verspreid over het huis en er komen er steeds maar bij. Hoog tijd om een boekenkast te zoeken dus! We begonnen onze zoektocht – zonder veel verwachtingen – in de Kloosterstraat in Antwerpen en een halfuurtje later konden we ze tot onze eigen verbazing al afsluiten toen we dé kast voor ons tegenkwamen. Coup de foudre. De kast wordt morgen geleverd, spannend!
  • Rediscovering: Borstbollen! Je komt wat tegen in het Kruidvat, de perfect zwartrode nagellak in de ene gang, pure nostalgie in de andere. Ik vraag me af of bomma’s dit nog steeds standaard in huis hebben? En ook wel: wie heeft ooit beslist om dit ‘borstbollen’ te noemen?
  • Fearing: Winter. And it is definitely coming. Ik ben echt niet gemaakt voor de koude. In de zomer, wanneer het kwik boven de 30 graden stijgt, heb ik het al eens aangenaam warm. Minder dan 25 graden voelt voor mij fris. En onder de 10 graden stop ik gewoon met functioneren.

Misschien vind je dit ook leuk!

No Comments