• amuserouge.be

amuserouge.be

Zou ik mijn nieuwe blog dan eindelijk publiceren? Of niet? Of toch wel? Of toch niet? Misschien wel. Maar beter niet. Of ja? Of nee? Wel, JA!

TADAAA!

Eind augustus legde ik al uit waarom ik zo hard twijfelde of ik m’n nieuwe blog al online zou zetten of niet. Ondertussen zijn mijn meer-dan-500-blogposts nog steeds niet geredirect. Ook de SEO staat nog niet op punt. En de lay-out ervan al helemaal niet. Maar weet je wat? Dat zie jij niet. Ha!

Om mijn innerlijke perfectionist geen zenuwinzinking te bezorgen, heb ik alle blogposts die nog niet nog niet ‘af’ zijn, eventjes terug in concept gezet.

De archieven van amuserouge.be gaan momenteel dus nog maar terug tot mei 2014. Dat geeft jou al zo’n dikke 100 blogposts vol leesplezier en mij wat meer tijd om rustig mijn weg ‘verder terug’ te werken naar augustus 2012.

Hoera voor halfslachtige tussenoplossingen!

Hop, nu naar amuserouge.be, jij!

Zal ik je even wegwijs maken?

Bovenaan vind je de verschillende categorieën waarin ik m’n blogposts opdeel. Wanneer je er met de cursor overheen beweegt, verschijnen de subcategorieën. Je kan nu ook zoeken op m’n blog door rechts bovenaan een trefwoord te typen. Het archief vind je ook in de rechter zijbalk, iets verder naar beneden. De recepten worden weergeven in receptfiches met een afvinkbare (!) ingrediëntenlijst (o, hartjes voor vinkjes!). Onderaan elke blogpost staan linkjes naar drie andere blogposts uit dezelfde categorie. En je vindt er ook knoppen om al je liefde te delen op verschillende sociale media.

Wat niet is veranderd, is dat ik nog steeds heel erg blij word van commentaar. Dus brand erop los!

Wat vind je van mijn nieuwe blog? Is ‘ie niet mooi?

Misschien vind je dit ook leuk!

5 Comments

 • comment-avatar
  fieke 21 september 2015 (6:20 am)

  Wauw! Proficiat met je nieuwe blog! Het is prachtig geworden!

 • comment-avatar
  Le petit requin 21 september 2015 (11:06 am)

  Haha, geniaal! Gewoon de manier gevonden om de perfectionist in uzelf content te houden!

  ’t Ziet er hier mooi uit; heel fris ook! Proficiat!

  Eén mini-opmerking: het lettertype voor je titels is mooi, maar leest iets moeilijker als je er je reactie in moet typen 🙂
  Ow, nog belangrijker: ik besef nu ik op “publish” wil klikken dat die knop niet zichtbaar is :s Ik heb hem wel gevonden door onder het reactieblok te bewegen en te zien dat er ergens een linkje in het wit zat, maar dat gaat misschien niet iedereen doen waardoor je misschien reacties misloopt.

  • comment-avatar
   aMuse Rouge 21 september 2015 (2:36 pm)

   Dankjewel! Jouw twee opmerkingen besefte ik inderdaad nog niet. De tweede is normaal al opgelost. De eerste ga ik eens bekijken.

   Ik ben in geval blij dat jij toch hebt doorgezet om deze reactie te kunnen delen! 🙂

 • comment-avatar
  Annelies 29 september 2015 (8:31 am)

  Super dikke proficiat met je nieuwe blog! Geweldig mooi geworden!